+10 gram… men gladare mamma

Ja 10 gram är inte så mycket… men det känns ändå bättre nu.

Casper är verkligen aktiv och livlig när han är vaken. Skulle verkligen inte tänka att det skulle vara problem med något.

Vild, busig och tyst

Han kan bli ledsen förstås, men då finns det en orsak som går att åtgärda. Han sover på nätterna, skriker inte utan är utomordentligt snäll bara. Men man kan ju undra om det beror på att han är för trött? Han kan ju vara sugen på att äta, men bara somna när han väl sätter igång och det är ju lite märkligt.

Nu har Carl kommit över steget att börja ge ersättning om jag inte hunnit fixa mjölk, så det känns inte lika stressande att behöva pumpa och amma. Väldigt skönt.

Jag skulle föredra om Casper kunde äta lite hur som helst – ammas, dricka urpumpad mjölk, dricka ersättning. Maximalt flexibelt. Att det går så bra med koppningen för Carl och Casper är ju ett steg i rätt riktning, nu får vi hoppas att magen mår bra av ersättningen också.

En annan anledning till att det känns bättre idag är att det inte verkar alldeles ovanligt att en del är sega i början. Vi håller koll på vikten varje dag så att det inte går ner i alla fall.

Annonser

One thought on “+10 gram… men gladare mamma

  1. Bra att det känns bättre! Kan tänka mig att det känns bättre för dig också med mindre stress kring att måste pumpa ur. En mindre stressad mamma är en bra mamma. 🙂 (Och även annars med förstås, men ja… du fattar. :))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s