babysim påbörjat

Vad underbart med en bebis på sommaren, vi har planerat att bada massor!

  • Badbyxor är köpta och invigda. Man måste ha särskilda sådana när man badar i pool så att inte bajs kommer ut i bassängen.
  • Jag har köpt Babysimboken och babysimfilmen från babysimshopen.se. Boken var otroligt bra, massor med bra idéer och fakta om simning. Supernöjd! Filmen kändes lite sådär, lite b-ig och inte så informationsrik. Verkligen inte värd pengarna.
  • Jag och Casper är anmälda till babysim i höst. Linneas simskola. Det gäller att tiderna passar med skolan bara så jag håller tummarna för det. Hoppas Carl kommer kunna vara med ibland också. 🙂 Han verkade tycka att det var väldigt kul att bada med Casper när vi var ute vid sjön häromdagen.

Babysim känns som en superaktivitet verkligen. Han kan ju inte göra så mycket med sin kropp än och kommer inte kunna röra sig fritt på ganska länge. I vattnet blir det ju en helt annan sak.

I babysimboken står det att man badar i bassänger som är 35 grader, minst 32. Så jag var lite orolig om Casper skulle frysa när vi badade i sjö i helgen, men det gick ju toppen. Vi höll honom över ytan så kunde han själv välja om han ville ha benen i vattnet eller över, men han verkade gilla att dra dem i vattnet och plaska, så då fick han swoosha runt lite i vattnet med oss. 🙂

Här är lite bilder på när Casper testade det här med att bada första gången, för den som inte sett på facebook redan!

Annonser

One thought on “babysim påbörjat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s