Feberbus

Vet inte riktigt vad som hänt, men man kan koka ägg på Caspers panna numera.

Glad ibland, besviken på det orättvisa livet ibland, äter bara lite men får framför allt passa på att lyssna på sagor nu när han inte har så mycket spring i benen, men ändå är kramig och vill ha sällskap. Har alla mina Astrid Lindgrens böcker sedan jag var liten, det är mysigt att minnas hur man uppfattade historierna då.

Första feberupplevelsen

Vi var på Prideparad igår förresten, då hade han samma outfit med regnbågsstrumpor och regnbågströja. Han passar i färger den här lille filuren.

Apropå sjuk så har han klarat sig ganska bra ändå. Han fick magsjuka i Almedalen förra sommaren, första förkylningen nu i januari och andra i februari, och nu alltså feber, host, kräks, skrik och snor och usch och stackars.

Men nu tog det bara några sidor med Emilhyss innan han somnade och inspirerad av det ligger han antagligen och drömmer ihop galna, surrealistiska feberbus.

Annonser

3 thoughts on “Feberbus

  1. Liten! Det är synd om dem när de blir sjuka, samtidigt är det lite mysigt när det funkar med gos och närhet och bara vila. Hoppas att han kryar på sig snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s