Borta bra

Oj vad lyckad resan var, jag och Casper trivdes så bra att vi ville flytta dit. Måste skriva ihop minnesanteckningar om vad vi hittade på varje dag så han har kvar när han blir större. Och så att jag har kvar! Men det tar sånt tid att kolla igenom bilder osv. så jag kör en sammanfattning nu:

Vi körde större aktivitet varannan dag och mer slappa, hänga i park varannan dag. Då kunde jag också växla mellan sele och vagn eftersom jag hade extra ont i ryggen och foglossning som kommer tillbaka ibland.

Fjärilar och insekter blev det en dag. Casper klappade en jättetusenfoting, en orm och en tarantella och vi hängde rätt mycket i ett väldigt fuktigt och varmt tropiskt växthus med vackra vattenfall och massor av fjärilar. Bästa idén någonsin!

Casper ÄLSKAR fiskar, så undervattensvärld blev den andra aktiviteten. Casper klappade fiskar, sjöstjärnor och havstulpaner och vi tittade på sälar och hajar och färgglada fiskar.

Sista dagen blev det zoo och Carl var ledig. Jag är lite tveksam till zoogrejen, men Casper hade kul där, det var barnvänligt och han kunde springa runt som han ville.

På vilodagarna, eller vad man ska kalla det, hängde vi i den centrala parken där backarna lutade roligt (enligt Caspers smak) och man såg slott i bakgrunden. Skotsk musik spelades också ibland till Caspers förtjusning och han hittade en kompis. Vi drog också till en inomhuslekpark en dag med dåligt väder och en kväll provade vi en jättestor lekpark i Meadows. Vi var där i timmar, Casper älskade allting. Passade också på att köpa lite kläder och gå på museum när Casper sov. Casper fick också en alldeles egen kilt!

Det besvärligaste var som jag anade att äta. Vi åt ju allt på restaurang, två gånger om dagen i en vecka. Jätteläskigt varje gång, men det gick rätt bra. Han flippade någon gång, blev takeaway till lekparken en gång själv, vi turades om att äta en annan gång när vi var båda och andra gånger kunde Carl bära Casper medan vi väntade på mat. Fattar egentligen inte att han står ut alls, det är liksom så tråkigt för ett barn att vänta länge på maten, inte få springa runt på golvet och vuxna som ska äta i evigheter.

Så jag är imponerad av Casper och så himla stolt över att jag fixade allt bussåkande, planerande, hittande, hålla honom mätt och nöjd och ändå kunna ha kul själv, för det kändes ganska läskigt att vara borta så länge själv.

Casper är underbart rolig att vara med, han är nyfiken och påhittig och gör alltid sitt bästa så det är enkelt att ha kul med honom. Väldigt lyckad bebis! Väldigt lyckad resa!

Annonser

2 thoughts on “Borta bra

  1. Det låter helt perfekt! Vad roligt!

    Och klart det blir så på restaurang, som du säger måste det vara vidrig för dem att sitta stilla så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s