Mysig lekparksdag!

Idag var det en mammabusdag, då förskolan var stängd och pappa jobbade till sent. Och vi åkte iväg till Källparken, som inte bara har en fint upprustad lekpark här i stan, utan också har en skatepark med betongbackar som jag tänkt att Casper ska få åka balanscykel i senare. Idag var det dock bara cykelfritt bus.

20130610_181844

Casper hittade snabbt en kompis, som klättrade i koja och lekte monster, drog iväg honom runt hela parken på en massa busiga lekar. Och bjöd på kex!

När Caspers nyhittade kompis började leka med pekade ut över betongplanen och bad Casper följa med och leka undrade jag lite vuxentråkigt vad man lekte med där. Det visade sig vara en oerhört dum fråga, för man kunde ju springa upp- och nedför backar och  doppa händer och fötter i vattenpölar och rita på betongen. Men till slut återvände de till kojan i tre våningar.

20130610_181559

Den andra våningen i kojan hade tre ingångar att hålla koll på, men den var ändå inte lätt att komma in i – man kom bara dit om man klättrade.

Mittenvåningen på kojan hade  ett hål i taket i ena hörnet. Där lekte de tittut och ibland hoppade det andra barnet ner och morrade som ett monster. Casper blev hysteriskt glad av busandet och kunde morra tillbaka först när han skrattat av sig i två minuter.

Jag frågade om han också var ett monster. Han blev först tyst och tittade ner i golvet, och bustittade upp med ögonen på mig och sa ett väldigt finurligt ”jaaa”.

20130610_184752

När regnskurarna kom gick de andra barnen hem. Så Casper fick två omgångar med kompisar. Däremellan satt vi lite i kojan och pratade, och drack saft, och tittade på regnet.

20130610_184801

mysit! mysit! sa Casper flera gånger. Och jag håller med, det var väldigt mysigt, men jag visste inte ens om att han kunde det ordet.

casper_lekpark

Ett äpple gör att man orkar busa länge!

Annonser

2 thoughts on “Mysig lekparksdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s