Pappa kom hem.

Nu när Carl under hösten har flugit mycket har vi tittat på flygplanen och sagt att pappa är ute och åker flygplan, att han kanske är med i något av dem.

Nya stället där vi bor verkar nämligen vara populär inflygningssträcka inför landning på Arlanda. Arlanda är en bra bit bort, men inflygningen börjar ju också ganska långt bort så här har de hunnit samla sig så det kommer ganska tätt.

Sedan har vi åkt och hämtat Carl på Arlanda ibland. Det har blivit jättespännande utflykter för Casper. Vi har haft varsin karta, han på mobilen, jag på plattan. Sedan har vi åkt bil till Arlanda, tittat på höger och vänster på kartan och hittat parkering, som vi måste komma ihåg var den är. Sedan har vi promenerat till Skycity där vi satt oss på MacDonalds eftersom man ser många plan som kommer in för landning därifrån. Casper pekar och är alldeles överlycklig av att se så många flygplan.

Vi kollade på en flygövervakningssida när Carls plan är på väg in och sedan såg vi när det landade och kom och taxade förbi fönstret. Vinkade till planet och gick ner till mottagningsstället. Där spanade vi efter pappa Carl varje gång dörrarna till ankomsthallen öppnades och när Carl kom satte Casper full fart, kryssandes mellan andra väntande människor, han hade armarna i vädret på ett sött sätt så att folk runt omkring fick ”ååhh”-uttryck i ansiktet. Måste vara jättemysigt att komma hem till ett sånt mottagande.

2013-09-14 11.58.44
Framme på Arlanda, första gången sedan Parisflygningen då han var 2 månader.
2013-09-14 12.24.30

Äter hamburgare, spanar på flygplan och vinkar till pappas flygplan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s