Om

Världens bästa Casper föddes 1/3-11!

Att ha barn är hur kul som helst! Jag är frälst av bärsjalar och när bebisen somnat läser jag gärna lite embryologi, utvecklingspsykologi eller, som jag helst borde, sådant som relaterar till mina studier inom molekylär bioteknik.

Utöver psykologi och att vara studentförälder är även jämställdhet, nära föräldraskap, ”varför då”-svar och kejsarsnitt barnrelaterade teman jag inte hinner skriva om.

Först var detta en gravidblogg med syftet att skriva ner ALLT jobbigt, irriterande och besvärligt som hände, varenda tår och tankar som inte var roliga, för att ge en bild av helheten av hur en graviditet kan se ut, bakom ”Det var jättehärligt men lite jobbigt ibland”, kanske mest för mig själv inför nästa gång, då jag säkert förskönat det hela. Att jag älskade att vara gravid var dock en överraskning som gjorde bloggtemat lite mindre intressant, men det kunde jag inte veta innan.

Nu visade det sig att jag älskar bebisar också, och bloggen levde kvar som en bebisblogg med bara sporadiska noteringar när det passar, målgrupp mig själv, mamma och Casper. Och syftet får främst vara att ha kvar glada minnen från den första tiden, att samla lite bilder, datum och tankar. Men när jag upptäcker något som det var svårt för mig att hitta info om skriver jag ner något, så får andra lättare att googla.

Så vad hittar man här nu? Du hittar nog inte så mycket om mig här, annat än det som rör just Casper. För det här är mer Caspers blogg, som en sådan där rolig babybok jag har om mig själv från när jag var liten!

Föräldrarna Nettelblad: mamma Jessica + pappa Carl

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s